Els xefs exposen la seua visió sobre la gastronomia davant 300 persones

Plana Alta - El Congrés Gastronomia&Vi de Castelló debat sobre la tòfona, els vins i l'agricultura ecològica més enllà de les modes

Diaridelaplana.com - 23/02/2016

La segona jornada del Congrés Gastronomia&Vi ha comptat amb la participació, entre d’altres, del xef castellonenc Avelino Ramón del Restaurant Daluan, de Morella, un dels principals referents de la cuina de la comarca dels Ports, amb una ponència entorn de la tòfona. Ramón ha subratllat que aquest producte és “un referent de l'interior, un producte que tan bé representa la combinació entre la modernitat i la tradició” i que ha sigut seguida de manera atenta pels participants al congrés que omplien la sala.

 

Més de 300 persones participen en aquesta segona edició del Congrés Gastronomia&Vi impulsat per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castelló, la qual cosa certifica “l'èxit d'aquest esdeveniment, dirigit especialment al sector de l'hostaleria, però que també aspira a convertir la gastronomia castellonenca en un referent turístic”, ha destacat la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

 

Una altra de les ponències programades en aquesta segona sessió ha sigut la que portava com a títol El bosc, primer escenari del nou Shasmsha a càrrec del xef Víctor Rodrigo, del Restaurant Samsha de València. El xef ha recordat el seu pas per l'Escola d'Hostaleria del Grau i ha explicat la seua particular visió sobre la gastronomia, molt allunyada dels cànons actuals i l'impacte generat pel seu pas per la televisió.

 

 

 

Aquesta segona sessió també ha comptat amb la participació de la xef Begoña Rodrigo del Restaurant La Salita de València, i guanyadora del programa Top Xef; la ponència Els vins de l'agricultura ecològica a càrrec del cellerer d'Antonio Carrión; la xarrada Formatges artesans i vins naturals a càrrec de Roger Díaz i d'Óscar Maiquilles; i El producte local i ecològic més enllà de les modes amb la presència del xef Nicolás Barrera, del Restaurant Pou de Beca, de la Vall d'Alba.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets