El xef Mario Sandoval, amb dos estels Michelin, clausura el congrés Gastronomia&Vi

Plana Alta - Més de 300 persones han acudit a les tres jornades celebrades en el CdT del Grau i en Gasma

Diaridelaplana.com - 24/02/2016

La presència del xef Mario Sandoval, amb dos Estrellas Michelin, ha servit per a clausurar la segona edició del congrés de Gastronomia&Vi de Castelló. La intervenció del prestigiós cuiner del Restaurant Coque de Humanes, Madrid, ha versat sobre Els polifenols del vi en l'alta cuina. Aquesta vegada les activitats del congrés s'han traslladat del Centre de Desenvolupament Turístic (CdT), en el Grau, al campus de Gastronomia i Management del Mediterrani de Castelló, on s'ha celebrat l'acte de clausura en el qual ha participat la regidora de Turisme, Patricia Puerta.

 

La jornada ha prosseguit amb la ponència titulada La gastrobotànica i els superaliments a càrrec del xef Rodrigo del Carrer i d'Héctor Molina, de l'empresa El3ments Sun, Water & Land. I per a tancar s'ha celebrat una taula redona titulada La sostenibilitat, l'ingredient que diferencia els teus plats i una presentació de Cuiners i Vins de Castelló amb la qual s'ha acomiadat aquest II Congrés de Gastronomia&Va venir.

 

I és que al llarg d'aquestes tres jornades la sostenibilitat i el medi ambient s'ha convertit en el "leiv motiv" del congrés, una realitat plantejada per la totalitat dels ponents. Aquesta segona edició s'ha proposat promocionar el consum de productes de proximitat i frescos com a garantia de qualitat i de respecte pel territori.

 

El balanç d'aquest congrés de Gastronomia&Vi es pot considerar com altament satisfactori dau el nivell dels ponents que han participat així com el nombre d'inscrits, més de 300, que han acudit a les tres jornades del certamen.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets