Turisme planteja set grups de treball temātics per a impulsar l'estratčgia turística

Plana Alta - La proposta estā oberta a l'aportaciķ del Consell Rector del Patronat, que consensuarā al maig el nombre, temātica i composiciķ

Diaridelaplana.com - 05/04/2016

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha elevat al Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme la creació de grups de treball temàtics que permeten impulsar l'estratègia turística de Castelló i la seua promoció. Puerta ha presentat una proposta inicial amb set grups de treball que inclouen congressos; gastronomia; turisme de compres, urbà i cultural; platges i paratges naturals; esports; festes; i estratègia (transport, publicitat, comunicació, desestacionalización,...).

 

"Aquesta proposta és el punt de partida perquè, a partir d'ara, cada integrant del Consell Rector puga formular les aportacions que considere oportunes", ha explicat la responsable de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Castelló. Així, amb els suggeriments que es plantegen, es debatrà i aprovarà en el pròxim Consell Rector el nombre, temàtica i composició "amb l'objectiu de consensuar la creació d'aquests grups de treball que ajuden a dotar a Castelló del seu primer Pla Estratègic de Turisme", segons ha afirmat l'edil.

 

L'objectiu és que en la pròxima reunió del Consell Rector, que se celebrarà al maig, queden definits els grups de treball i qui són els integrants. "Entre les idees que ja hem plantejat es troba la que es puga donar entrada a agents externs perquè aporten més punts de vistes i ajuden a enriquir el Pla Estratègic de Turisme", ha assegurat Puerta. L'impuls als grups de treball es fa de forma simultània a la selecció d'una empresa que canalitze i desenvolupe el Pla Estratègic de Turisme que "permetrà posicionar a Castelló com a destinació turística i convertir aquest sector en un motor econòmic que genere riquesa i oportunitats laborals per als i les castellonenques".

 

L'Ajuntament de Castelló ha incrementat enguany un 3% el pressupost destinat a Turisme, es van a destinar 90.000 euros a la instal·lació de banys públics en la platja i s'han programat activitats de dinamització de platges aquesta Setmana Santa i s'han obert els mateixos serveis que s'ofereixen a l'estiu (salvament i socorrisme, punt bebè, polseres intel·ligents i Tourist Info). 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets