El Feslloch presenta el cartell de la seua X edició amb una festa a Castelló

Plana Alta - la Plana. La Sound System castellonenca Mash Masters, serà l' encarregada d' encetar el compte enrere cap a la X edició del Festival

Diaridelaplana.com - 19/05/2016

El divendres 20 de maig ​el públic present a la cèntrica Plaça Santa Clara de Castelló​, podrà conèixer de primera mà les ​propostes artístiques que oferirà el desé aniversari del Feslloch​, festival de música en valencià que es celebrarà a la localitat de Benlloch ( La Plana Alta) els dies 7, 8 i 9 de juliol​. El Festival que ja ha confirmat la presència de bandes tan potents com, ​Aspencat, Auxili, Senior i el Cor Brutal, Tirant lo Rock, Pellikana o Inèrcia ​, comptarà també amb els sards ​Train To Roots i el reconegut compositor ​Fermin Muguruza i la New Orleans Basque Orquestra ​en qualitat de convidats especials. Aquesta és només la primera part del llarg llistat de bandes, solistes o col∙lectius de Dj’s que ompliran de música els carrers, places i escenaris de Benlloch durant un enriquidor cap de setmana dedicat a la diversió, la convivència i la música i cultura en valencià.

Un elenc artístic ple de sorpreses que es donarà a conèixer al públic el dia 20 de maig a partir de les ​20h i al ritme marcat pels dj’s castellonencs ​Mash Masters ​i la seua se∙lecció de vinils, capaç de transformar la Plaça Santa Clara en una pista de ball pròpia de latituds tropicals.

 

Reggae, Ska, Rocksteady, Calypso, Mento i Bogaloo, com a banda sonora per encetar el camí que ens portarà cap als​#DeuAnysFeslloch.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets