Almassora activarÓ l'autob˙s gratu´t al cementeri amb motiu de Tots Sants

Plana Alta - FuncionarÓ de 8.30 a 18.30 hores amb una eixida des de la platja

Diaridelaplana.com - 25/10/2016

L'Ajuntament d'Almassora reactivarà el pròxim 1 de novembre el servei d'autobús gratuït entre el cementeri i el casc urbà per a acostar als veïns fins al camposanto amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Com l'any passat, hi haurà una eixida des del passeig marítim a les 10.00 hores i la tornada a la platja serà a les 12.15 enfront del cementeri.
La resta de trajectes des del centre urbà (al costat del Mercat Central) seran a les 8.30, 9.00, 10.30, 11.00, 11.30 i 12.00, 13.00 i 13.30 hores. En horari de vesprada, el servei es realitzarà cada 30 minuts des de les 15.30 fins a les 18.30, coincidint amb el tancament del cementeri. El mateix autobús que realitze al trajecte d'anada, arreplegarà als usuaris per a retornar-los al centre. La parada al costat del recinte tindrà lloc en la porta del recinte, en la plaça de Tots Sants.
L'edifici llueix renovat després de les obres de millora valorades en 71.000 euros i executades per empreses d'Almassora i el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML). D'una banda, el consistori ha invertit 49.000 euros a executar la segona fase dels treballs iniciats en 2015 per a renovar l'àrea administrativa. La resta del pressupost, al voltant de 22.000 euros, s'ha dedicat a millores de manteniment com la substitució de la porta de la capella, la instal·lació del sostre de diversos passadissos interiors o la pintura de la façana del recinte.
“Tot està pràcticament a punt perquè en una setmana celebrem la festa en record dels difunts, una data molt emotiva per a tantes famílies, que enguany se celebrarà en un entorn més digne i concorde a les noves necessitats”, ha assenyalat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, després de la seua visita a les obres aquest matí.
Trenco ha destacat la substitució de l'antiga porta metàl·lica de la capella per una de fusta, nou espai de magatzematge a l'interior del temple i l'encàrrec que ha traslladat a l'empresa que s'ocupa de la jardineria i el manteniment de zones verdes per a la decoració floral de la festivitat del dia 1 en aquest bulevard central del cementeri. “Celebrarem la missa de difunts el dia 1 a les 11 hores a les portes de la capella per a facilitar l'accés de tots els veïns que vulguen sumar-se, així com la reina i les dames de la seua cort d'honor, o dins en cas de pluja, com l'any passat”, ha indicat.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets