L'Expoentreteniment 2016 de Almassora recupera la seua versiķ estesa de quatre dies

Plana Alta - La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora ja treballa en la preparaciķ de fira infantil i juvenil Expoentreteniment, que en aquesta ediciķ s'allargarā durant quatre dies entre el 27 i el 30 de desembre

Diaridelaplana.com - 30/11/2016

L 'eix temàtic de l'esdeveniment serà l'obra 'El Petit Príncep', un història que ha sigut escollida per ser un símbol de la igualtat entre persones. Aquest valor es reflectirà en els contacontes digitals i espectacles dels quals cada dia podran gaudir els xicotets i els protagonistes dels quals seran els personatges de l'obra literària de Saint-Exupéry
Precisament les tecnologia serà un dels elements estrela d'aquesta edició de la Expoentreteniment, ja que els assistents podran aprendre a manejar drons en l'aire i a conduir vehicles Segway. Els apassionats de la conducció gaudiran també amb els simuladors de Fórmula 1 que trobaran en la fira, amb els vehicles a pedals i amb les bicicletes cooperatives. Per a aquells que es queden amb ganes de més, la fira comptara amb parades per a la realització de tallers de cuina, botes de kangoo jump i un rocòdrom, a més de jocs amb pilotes gegantes.
L'edil de Joventut, Xavier Trenco, ha explicat que el consistori ha apostat de nou per l'ús del poliesportiu La Garrofera “pel bon resultat que va donar l'anys passat, en comptar amb més espai per a totes les activitats”. L'edil ha agraït la col·laboració dels clubs esportius i de les associacions locals i AMPA que participaran en aquesta fira i que aportaran a la programació activitats com a manualitats, gincanes, jocs cooperatius, exhibicions i el tradicional 'Arbre de la Solidaritat' en el qual els veïns podran dipositar els joguets que ja no usen com a donatiu.
Trenco ha assegurat que la Expoentreteniment és “l'esdeveniment més esperat de l'any pels xiquets i xiquetes d'Almassora i contribueix, a més, a omplir el temps d'oci durant les vacances de Nadal, motiu pel qual hem decidisc recuperar la versió estesa de quatre dies, una cosa que no es feia des de 2008”. El regidor ha destacat, així mateix, que els 23 monitors que treballaran en la Expoentreteniment 2016 seran tots del municipi, un fet que ha sigut possible gràcies a les múltiples cursets que el seu departament organitza per a formar a joves en  aquesta especialitat.
Cal recordar que els guanyadors dels concursos nadalencs de la mascota de la Expoentreteniment i 'Pinta el Nadal' rebran durant la fira els premis que la Regidoria de Joventut ha preparat. El consistori oferirà el servei de transport fins al poliesportiu a través d'un tren turístic que recorrerà el municipi i que funcionarà durant l'horari d'obertura de la fira, que serà d'11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets