Castellˇ organitza una jornada de difusiˇ de l'administraciˇ electr˛nica

Plana Alta - La regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, anima a assistir a aquesta xarrada gratu´ta per a conŔixer el seu potencial i els seus avantatges

Diaridelaplana.com - 30/11/2016

La Regidoria de Consum de l'Ajuntament de Castelló, dirigida per la regidora Mary Carmen Ribera, ha convocat per a demà "una jornada gratuïta sobre administració electrònica i els canvis que suposarà en la relació entre l'Administració i la ciutadania". Ribera ha animat a assistir a aquesta xarrada que se celebra demà, 1 de desembre, a les 18:00 hores en l'aula municipal de consum (quarta planta edifici noble de l'Ajuntament).

 

La ponència serà a càrrec de Joaquín Miguel Burgar Arquimbau, funcionari d'administració local amb habilitació nacional, qui sota el títol L'administració electrònica al servei del ciutadà, coneix-la, explicarà els canvis normatius que s'han introduït i com canviarà la relació entre l'administració i els veïns i veïnes.

 

La regidora Mary Carmen Ribera ha afegit que en aquesta ponència es detallarà què tipus de tràmits es podran realitzar via electrònica perquè "la tendència és que cada vegada hi haja menys tràmits en paper i més que es tramiten on line pel que aquestes jornades divulgatives són molt útils per a donar a conèixer els canvis que es van a engegar en els pròxims mesos". Cal recordar que l'Ajuntament de Castelló ha iniciat diversos programes per a avançar en la modernització de l'administració i potenciar l'administració electrònica.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets