El Casal Jove de l'Alcora “més viu i dinàmic” que mai

Plana Alta - L'aposta “decidida” de l'equip de govern per potenciar el Casal Jove “està donant molt bons resultats”, manifesta el regidor de Joventut, Robert Tena

Diaridelaplana.com - 30/11/2016

Tena recorda que “en este temps” s'han posat en marxa dos nous programes, ‘Grupactiu’, dirigit a xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys, i ‘Jove Club’, per a joves entre 12 i 14 anys, i ressalta que “tots dos estan comptant amb una gran acceptació. En ‘Jove Club’ hi ha més de 60 joves inscrits i en ‘Grupactiu’ participen cada dissabte una mitjana de 30 xiquetes i xiquets”.

 “Es tracta de dues franges d'edat que fins ara han estat prou oblidades, ja que no es duien a terme activitats dirigides a estos joves o, almenys, que captaren el seu interès”, destaca el regidor, subratllant que “ara es busca la seua participació activa des del principi, des de l'elecció de les activitats fins al seu desenvolupament, sent els joves els vertaders protagonistes del Casal”.

En paraules de Tena: "És fonamental comptar amb l'opinió dels joves a l'hora de decidir què activitats es programen. Amb aquest objectiu, des de l'Ajuntament s'organitzen periòdicament jornades juvenils, les quals, a més de constituir una interessant alternativa d'oci, doncs en elles es realitzen activitats lúdiques molt variades, ens serveixen per conèixer de primera mà els gustos i opinions dels joves participants, quines activitats són les que els agradaria realitzar en el Casal, etc.".

 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets