L'UJI participa en la commemoraciˇ del Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Plana Alta - La Universitat Jaume I ha commemorat el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb diverses activitats dins i fora del campus universitari. S'han instalĚlat diversos punts de sensibilitzaciˇ per conscienciar a la comunitat universitÓria de la situaciˇ de la pandŔmia

Diaridelaplana.com - 01/12/2016

Els voluntaris i voluntàries que han participat en aquesta acció han estat en quatre dels cinc centres universitaris (ESTCE, FCHS, FCS, FCJE) i en Biblioteca, encara que han voltat per tot el campus oferint informació a la comunitat universitària.

La Llotja del Cànem ha sigut escenari del lliurament del concurs de cartells sobre la Sida que ha comptat amb la participació de 76 alumnes amb la presentació de 37 cartells. El cartell guanyador ha sigut realitzat per Celia Cerdán García; Esther Suárez Sánchez i Pelinsu Siri, amb el títol «Los unicornios no existen».

A més a més, avui ha finalitzat el curs de formació «Prevenció de la Sida: Estratègies d'actuació» que s'ha desenvolupat des del 22 de novembre i durant la passada setmana i aquesta s'han emès dos programes de VoxUJI Ràdio que han dedicat el seu espai a aquesta temàtica: Vox Sénior i Una Finestra a la Ciència.

Les activitats han estat organitzades per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat; l'Oficina de Prevenció i Gestió Medioambiental; la Unitat d'Investigació sobre Sexualitat i Sida (UNISEXSIDA) i SALUSEX; Hermandad Castellonense de Estudiantes de Medicina de la UJI (HCEM) i el programa UJI Hàbitat Saludable.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets