El festival Viniterrània: música i vi a Bell lloc

Plana Alta - El cartell encapçalat pels italians Kalàscima, el completen El Diluvi, la Rondalla 1r de Maig, la Trocamba Matanusca i Tom Bombadil

Diaridelaplana.com - 20/10/2017

El Festival Viniterrània, ambientarà les festes de la Verema i BIWM del 27 al 29 d’octubre a Benlloch. Per tercer any consecutiu, aquest festival emmarca les actuacions musicals que se celebren durant les festes de la Verema, ambienta els actes durant tot el cap de setmana, i uneix la música mediterrània amb el vi castellonenc i italià.

Entre els grups que actuaran destaquem El Diluvi, un grup d’arrel Valenciana, que ve des de la comarca de l’Alcoià i es defineix com un grup de música folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i música tradicional, un estil que ells anomenen Mestissatge Mediterrani.

Aquest serà l’últim grup en actuar, ho faran el diumenge 29 a les 12h, posant el toc musical al Tast popular comentat de Vins de la Terra que serà a la mateixa hora.

El divendres actuarà la Rondalla 1r de Maig, rondalla castellonenca que té els seus inicis l’any 2013 i que ha guanyat premis de prestigi. Es defineixen com a “antics però moderns” i amb la seua música reivindiquen la Terra i la música popular valenciana recuperant temes clàssics i component repertori propi. La rondalla actuarà a les 21:30h de la nit a la carpa, on podeu gaudir també d’un sopar internacional o del nostre país adquirit a les Food Trucks que estaran allí presents.

En acabar, al voltant de les 23:00h serà el torn del grup invitat. Aquesta edició, el grup serà italià, així com ho són els vins invitats, concretament del sud d’Itàlia.

Així doncs, acompanyant els vins italians i castellonencs i amenitzant l’ambient de la nit del divendres actuarà Kalàscima. Un grup creat el 2010 al sud d’Itàlia que mescla la música antiga tradicional de rituals de Taranta (Salento) amb música electrònica, són explosius i enèrgics, tocant una gran varietat de percussió del seu país i del món. Un grup molt internacional que ha estat en escenaris dels Estats Units, França, Hongria, Equador, Japó o Israel, entre d’altres.

Per acabar amb l’agenda musical de les festes de la Verema, Tom Bombadil i la Trocamba Matanusca. Cap a les 22h la Trocamba Matanusca posa la nota musical al sopar de Maridatge que serà a la carpa a partir de les 21:30, on podràs reservar el teu menú ofert per l’organització o sopar al teu aire mentre gaudeixes de la gran varietat de música que ens ofereix aquest grup.

En acabar, el castellonenc Tom Bombadil tancarà la sessió musical de la Festa de la Verema i a continuació tots els assistents podran continuar la festa amb una discomòbil a la pista poliesportiva de Benlloc.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets