Castelló destina 161.000 euros en subvencions a projectes locals d'economia social

Plana Alta - La regidora Patricia Puerta destaca el suport municipal a aquests projectes "com a motor d'ocupació estable i de qualitat"

Diaridelaplana.com - 24/10/2017

L'Ajuntament de Castelló, a través del Pacte Local per l'Ocupació, habilitarà una línia d'ajudes a entitats d'economia social amb un import global de 161.000 euros. La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica i presidenta del Consorci del Pacte Local per l'Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que "es tracta de la primera vegada que des de l'Ajuntament s'obri una línia pressupostària per a subvencionar aquest tipus de projectes", una partida que suma als 75.000 euros previstos per a recolzar als projectes d'emprenedoria actius que estiguen impulsats des de l'1 de gener de 2016.

La regidora Patricia Puerta ha destacat "l'aposta pel suport a l'economia social com a motor d'ocupació estable i de qualitat" a través d'un programa d'ajudes específic que s'emmarca dins de les actuacions previstes en la línia d'emprenedoria del Pla Estratègic d'Ocupació de Castelló de la Plana 2016-2019.

Les bases de la convocatòria, que encara ha de publicar-se en el Butlletí Oficial de la Província, estableixen que resultarà subvencionable la contractació de persones aturades o la incorporació de socis treballadors per un mínim de 6 mesos per part de les empreses d'economia social els centres de la qual de treball estiguen radicats en la ciutat de Castelló. També es podran subvencionar les despeses per a la realització de serveis d'assistència tècnica o serveis complementaris d'aquest tipus d'empreses.

Les sol·licituds presentades resultaran subvencionables amb una ajuda màxima de 18.000,00 euros per la contractació laboral, o amb un límit màxim de 15.000,00 euros per a la realització d'assistències tècniques, fins a esgotar el pressupost existent.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets