Càrrecs públics del BLOC visiten les instal.lacions de CEVISAMA

Plana Baixa - El president de BLOC i diputat autonòmic de Compromís, Josep María Pañella, el portaveu del BLOC en la Diputació, Enric Nomdedéu, l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i el seu tinent d’alcalde, Salvador Rius; el portaveu del BLOC a Vila-real, Pasqual Batalla; i el portaveu del BLOC a Almassora, Xavier Trenco, junt amb l’edil Susana Nicolau, es reunixen amb representants del taulellet dels seus municipi

Diaridelaplana.com - 08/02/2012

Els principals càrrecs públics del BLOC dels més destacats municipis del taulellet han visitat hui Cevisama per a mantindre trobades amb els empresaris del taulellet i conéixer de primera mà les necessitats del principal sector industrial de la província. En este sentit, el president del BLOC i diputat de Compromís en Les Corts, Josep Maria Pañella; junt amb el portaveu del BLOC en la Diputació, Enric Nomdedéu; l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i el tinent d’alcalde, Salvador Ruis; el portaveu del BLOC a Vila-real, Pasqual Batalla, i el portaveu del BLOC a Almassora, Xavier Trenco, junt amb l’edil nacionalista Susana Nicolau han mantingut nombroses reunions amb algunes de les més destacades firmes del taulellet dels seus municipis.

Els representants del BLOC, que han exigit al Consell que “abone el deute contreta amb el sector pels Plans de Competitivitat dels últims anys i han exigit a l’Executiu Valencià una verdadera política de reactivació industrial”, han aprofitat per a felicitar a les firmes guanyadores dels premis Alfa d’esta edició. Els representants nacionalistes s’han reunit amb els responsables de la firma d’Almassora Kerajet; amb els representants de Pamesa i amb Todagrés de Vila-real. Així mateix, també han mantingut una reunió amb els directius de Magda de Vila-real i amb Togama, una de les empreses guardonades en esta edició amb un dels premis Alfa. “Les empreses del nostre municipi són una clara mostra del treball per innovar de la nostra indústria i mereixen un suport institucional que en massa ocasions és insuficient”, ha destacat Batalla.

Pañella, Nomdedéu i Remolar han aprofitat per a conéixer les últimes innovacions del sector en materials per a mobiliari urbà i per a edificis públics i han instat al Consell a apostar de veritat per la incentivació de la introducció del paviment ceràmic en els edificis públics. “En massa ocasions s’oblida el taulellet en les escoles, els edificis públics o en els equipaments esportius. Cal canviar eixa dinàmica”, ha destacat Pañella. En esta línia, Nomdedéu ha subratllat les “noves solucions i alternatives que oferix el sector per a tot tipus d’equipaments, que són fruit de l’esforç per la innovació de les nostres empreses. El Consell i els ajuntaments haurien de ser més receptius a estes opcions, i no apostar per materials menys adequats ni produïts en altres àrees geogràfiques”, recalca Nomdedéu.

Els càrrecs públics del BLOC també han mantingut una trobada amb Del taulellet Alcorense, d’Almassora, i amb Exagrés, de Betxí. “Hem d’estar prop de les nostres empreses i prestar tot el suport necessari perquè no desaparega el nostre teixit industrial”, ha subratllat l’alcalde de Betxí després de reunir-se amb la responsable d’Exagrés. Pañella i Nomdedéu també han intercanviat idees sobre la política industrial amb el responsable de Ceracasa, així com amb el d’Argenta Ceràmiques. “Tot este esforç empresarial ha d’estar recolzat per les nostres institucions perquè marcaran el nostre futur econòmic”, va destacar el portaveu del BLOC a Almassora, Xavier Trenco.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets