Betxí presenta la ruta Cultural i de Muntanya PR-CV 428

Plana Baixa - El recorregut eco-cultural és fruit de la tasca de Juan Enrique de la Rosa, el qual va recuperar la senda i la va senyalitzar, per tal que passara per llocs emblemŕtics de Betxí i Artana

Diaridelaplana.com - 19/09/2012

  L'Ajuntament de Betxí ha donat un pas més per a enfortir i dinamitzar els atractius naturals i culturals de la localitat amb l'objectiu de potenciar el turisme i fomentar l'activitat econňmica en el municipi. En aquesta ocasió, l'Executiu de Betxí, liderat pel nacionalista Alfred Remolar, va inaugurar este dilluns la ruta PR-CV 428 Betxí-Penyes Altes-el Solaig-Betxí. Este recorregut circular discorre per llocs emblemŕtics de la localitat i de la veďna Artana per un traçat replet d'actius culturals i d'espais d'important valor paisatgístic i natural.

La proposta és fruit de la labor de Juan Enrique de la Rosa, un veí de la localitat que va recuperar i va senyalitzar tota la senda. Conseqüčncia d’aquest treball i de l'interés dels consistoris de Betxí i Artana per potenciar el recorregut, els visitants i turistes d'ambdós localitats de la Plana Baixa podran gaudir d'un plaent passeig que passa pel cor del parage natural dels Penyes Altes i per part de la Serra d'Espadŕ.

ACTIVITATS INAUGURALS

Dins del programa de festes s’ha programat la pujada al Solaig, que organitza cada any el Club Esportiu de Senderisme de Betxí, perň enguany l'eixida s'ha fet des del garroferal del parc Jaume I, on estŕ ubicat l'inici del PR i no des de la plaça com de costum. 

El proper 9 d'octubre farem tot el PR complet, acompanyat de la persona que l'ha obert, dins de la programació del 9 d'octubre. A les 8:30h, els interessats poden acudir al garroferal esmentat abans, on estŕ marcat el punt d'inici del sender. La durada aproximada és d'unes 4 hores, si es fa complet i a la marxeta.

 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets