El alcalde de Betxí destaca la participació de "récord" de les festes de setembre

Plana Baixa - “Han sigut, possiblement, les millors festes dels darrers anys amb afluència multitudinària en la nit de les disfresses, el dia de les paelles, el sopar de carn de bou i les orquestres”

Diaridelaplana.com - 25/09/2012

 Betxí està d’enhorabona. La localitat de la Plana Baixa ha tancat les “millors festes dels últims anys” gràcies a una “participació de rècord” i a una “implicació i participació directa d’associacions i penyes en l’organització dels festejos que ha millorat la seua qualitat i la seua pluralitat”. Així de satisfets s’han manifestat des de l’equip de govern en el balanç inicial de les celebracions locals.

L’alcalde de la localitat, el nacionalista Alfred Remolar, ha destacat la massiva participació en actes com la nit de les disfresses, que enguany s’ha convertit en concurs; els més de 2.000 comensals al Dia dels Paelles; els més de 2.000 en el sopar de carn de bou i la gran afluència tant en els actes taurins com en les orquestres organitzades en el municipi.

Vull agrair a les penyes i associacions el seu gran implicación i la seua participació, que és el secret per a la massiva participació. Han organitzat orquestres, bous i actes musicals i culturals que han resultat un èxit”, detalla Remolar.

Amb este model de festes més participatiu i obert,l’Ajuntament de Betxí ha aconseguit un gran estalvi per al municipi sense reduir la qualitat dels actes. A més, segons va destacar l’alcalde, no hem de lamentar cap accident en les activitats taurines.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets