Els alumnes de Batxillerat d┤Onda descobreixen la figura de Teodor Llorente

Plana Baixa - L'acadŔmic de l┤AVLL, └ngel Calpe, ha impartit una xerrada a la sala La Cassola sobre la figura d'escriptor Teodor Llorente per als alumnes de 1 ║ de Batxillerat. Aquesta xerrada s'emmarca dins dels actes del any Llorente, celebraciˇ del centenari de l'autor de la Renaixenša valenciana

Diaridelaplana.com - 15/05/2012

Els alumnes de 1 º de Batxillerat de l'IES Serra d'Espadà han assistit este dimarts, 15 de maig, a la Cassola a una conferència sobre Teodor Llorente Olivares, poeta valencià per excel · lència de la Renaixença valenciana.
La conferència ha estat impartida per Ángel Calp, acadèmic de la llengua valenciana i membre del comitè organitzador del any Llorente, conjunt d'actes commemoratius del centenari de la mort del consagrat autor valencià.
Exposició sobre la vida i obra del poeta valencià. En acabar la conferència, els joves ha visitat l'exposició Teodor Llorente: Patriarca de la Renaixença, ubicada a la sala d'exposicions del Centre d'Ocupació i Cultura.
L'exposició sobre la figura i obra del poeta més Important de la Reinaixença valenciana, es podrà visitar fins al 20 de maig en horari habitual del centre.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets