La música d´Almorranes Garrapinyades en el cicle Postes de Músic a Betxí

Plana Baixa - La cita gastronòmica i cultural encara la seua segona edició amb èxit comercial i de participació. ‘Postres de Músic' pretén potenciar la cultura i, al mateix temps, fomenta el comerç en establiments locals

Diaridelaplana.com - 11/06/2013

 L'Auditori de Betxí acollirà el divendres 14 de juny a les 23 hores l'acolorida, alternativa i autòctona música d’Almorranes Garrapinyaes. Es tracta d'una nova cita de la campanya comercial i cultural ‘Postres de músic', que complix la seua segona edició amb èxit comercial i de públic. Almorranes Garrapinyaes aprofitarà el concert de Betxí per presentar el seu segon disc, ‘Homes, homenets i cagamandúrries’, municipi de diversos dels seus components.

Postres de músic

Postres de músic’ és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Betxí en la que participen bars i cafeteries del municipi com El llorer, el Gallego, Casa Edi i El Racó, consistent a oferir gratuïtament l'entrada del concert a aquelles persones que hagen sopat en un d'estos establiments de la localitat. “D'esta manera, a més de potenciar la cultura i dinamitzar l'oferta d'oci en el municipi, també potenciem el consum i l'activitat comercial en els establiments de la localitat”, explica l'alcalde, Alfred Remolar. Cal recordar que el preu de l'entrada en taquilla per al públic en general és de només 5 euros.


 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets