Betxí accelera el pagament de les seues factures i les abona en menys de tres setmanes

Plana Baixa - Alfred Remolar: “Hem activat polítiques per a accelerar el pagament a les empreses per a generar ocupació, ja que les demores provoquen tancaments i acomiadaments”

Diaridelaplana.com - 18/06/2013

 La gestió de l'Ajuntament de Betxí, a més de sanejar els comptes i reduir els reconeixements extrajudicials de crèdit respecte a l'anterior etapa, ha aconseguit també disminuir de forma “més que considerable” el temps de pagament als proveïdors. De fet, després del pagament fa pocs dies d'una remesa de 27 factures per un import total de 20.000 euros, Betxí ha aconseguit acurtar els temps de pagament a només 19 dies de mitjana, la qual cosa situa el municipi com un dels consistoris de la província que complix amb major celeritat amb les seues obligacions. “El pagament sense demores a de les factures, a més de constatar una millor organització i transparència, evita el tancament d'empreses per falta de liquiditat, és a dir, genera activitat econòmica i ocupació”, subratlla l’alcalde, Alfred Remolar.

El canvi en el model de gestió ha permés passar de demores de més d'un any en anteriors etapes a només 39 dies com a màxim. De fet, fins a huit de les factures més recents s'han pagat en tan sols 7 dies després de enregistrar-se. “Esta dinàmica de pagament, davant de la necessitat liquiditat de les empreses, permet a l'Ajuntament negociar de forma més favorable amb els proveïdors, la qual cosa genera beneficis per al municipi i també per a les empreses”, ha destacat el primer edil.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets