L'AJuntament de Betxí convoca la primera Ruta de la Tapa per a reactivar el comerç

Plana Baixa - L'esdeveniment començarà el divendres 18 i durará tres caps de setmana, el del 18 al 20 de maig, el del 25 al 27 de maig i el de l'1 al 3 de juny. Els veïns i visitants podran disfrutar d'una tapa acomanyada de cervesa o vi per només dos euros en qualsevol dels 17 establiments que hi col·laboren

Diaridelaplana.com - 16/05/2012

L'AJuntament de Betxí convoca la primera Ruta de la Tapa per a reactivar el comerç - noticia de  Plana Baixa

L'Ajuntament de Betxí ha programat per als pròxims tres caps de setmana la I Ruta de la Tapa i el Montadet de Betxí, Esta és iniciativa pionera en el municipi amb què l'equip de govern liderat per Alfred Remolar, pretén col·laborar en la dinamització del comerç local. “En alguns municipis del nostre entorn el balanç de propostes semblants ha sigut positiva, tant en la xifra de negoci dels establiments que participen com en nombre de visitants al municipi i per tant, en el comerç local en general”, indica Remolar. “Es tracta d'una proposta de dinamització comercial, però també d'una oferta d'oci que es prolongarà de divendres a diumenge durant els tres vinents caps de setmana”, indica Remolar.

D'esta manera, este cap de setmana, des del 18 fins al 20 de maig, veïns i visitants podran disfrutar per només dos euros d'una tapa acompanyada d'una cervesa o un vi en qualsevol dels 17 locals col·laboradors entre les 12 i les 14 hores al migdia i entre les 18 i les 21 hores a la vesprada. La cita es reprendrà el cap de setmana següent, del 25 al 27 de maig i finalitzarà el primer cap de setmana de juny, de l'1 al tres.

A més, els assistents a esta primera convocatòria participaran en el sorteig d'un cap de setmana en un hotel amb spa en la ciutat de Saragossa, patrocinat per una agència de viatges local.
En la iniciativa participen un total de 17 establiments, entre els que figuren El Llorer, el bar Valencia, el bar Racó, el bar Caniles, el restaurant Dru-Dru, el bar Paris, el bar Carabaca, el bar Azahar, el bar Shakira, la cafeteria el Segle, Casa Edi, gelateria Jardín, Chamán, cafeteria restaurant Torres, el Cafenet, la Plaça i el bar Casa Ramón.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets