Xavi Sarriá i Feliu Ventura posen el ritmes als "Postres de Músics" de Betxí

Plana Baixa - El cantant del conegut grup de rock valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, tria el Teatre Municipal de Betxí per oferir el seu primer concert com a solista

Diaridelaplana.com - 14/05/2014

Concert de luxe a Betxí. Possiblement els dos majors exponents actuals de la música en valencià es donaran cita este divendres a les 23 hores en el Teatre de Betxí. Una trobada musical privilegiada on els sons més propis i autòctons s'uniran a un missatge reivindicatiu i social de la mà de Xavi Sarrià, el vocalista d'Obrint Pas, en el seu primer concert com a solista, i de Feliu Ventura, un dels cantautors autòctons més coneguts i, a pesar de la seua joventut, de dilatadíssima trajectòria.
Xavi Sàrria oferirà un ampli repertori de cançons conegudes de la discografia d'un dels grups líders de la música en valencià, amb un to més íntim. Este format d'actuació, en solitari i amb una major proximitat amb el públic, no és massa habitual en el cantant valencià.
Per la seua banda, el cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, inicialment influenciat per Raimon, ha anat evolucionant cap a un so pop rock acústic on les lletres prenen un paper determinant. El cantautor de Xàtiva arma el seu discurs amb fina ironia i amb prosa elaborada. Còmplice amb les víctimes de la desigualtat. La seua música recorre la tradició mediterrània, sense renunciar a textures contemporànies de tall més popular.
Esta proposta musical s'emmarca en el programa ‘Postres de Müsic', una iniciativa amb què pretén unir la promoció cultural i musical amb la dinamització del comerç local i la generació d'activitat econòmica. La iniciativa ‘Postres de músic' és una idea de l'Ajuntament de Betxí, amb la col·laboració de l'Associació de Comerç local de Betxí i el col·lectiu de bars i restaurants de la localitat, l'objectiu del qual és incentivar el comerç i el consum local a través de la música i de la cultura. Per a això, quadrimestralment es realitzarà un concert al Teatre Municipal, i aquelles persones que presenten un ticket o justificant de pagament, per cada 15 euros de consumició realitzat en els bars i restaurants que participen en la campanya, disposarà d'una entrada gratuïta que podrà canviar en l'entrada de la taquilla del teatre. A més, des de l'Associació de Comerç Local se sortejaren entrades.
 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets