L’Escola d´Estiu de Betxí tindrá 168 xiquets matriculats

Plana Baixa - L'edil de Joventut, Ŕngels Rius, inaugura esta edició, que s'ha ampliat una setmana per a cobrir tot el mes de juliol. En la selecció de monitors s'ha valorat el coneixement d'anglés i s'inclouran nombroses activitats en esta llengua

Diaridelaplana.com - 02/07/2014

L'escola d'Estiu de Betxí obri hui les seues portes amb una renovada oferta lúdica, formativa i lingüística. I és que l'Ajuntament de la localitat ha realitzat una aposta per aprofitar l'Escola d'Estiu 2014 per a iniciar als més xicotets en el coneixement de l'anglés. Per a això, en la selecció dels monitors, el consistori ha valorat el coneixement de la llengua de Shakespeare. “Es tracta d'oferir servicis complementaris que milloren a més els coneixements que més tard als escolars se’ls demanarà en el seu currículum educatiu”, explica Àngels Rius.

L'escola d'Estiu 2014, que en esta edició ha augmentat considerablement la matrícula respecte de l’any anterior, comptarà amb un total de 168 menors matriculats i incorpora a més altres novetats com l'ampliació de la seua duració. “S'ha prolongat una setmana, de manera que es cobrisca tot el mes de juliol. Hem pres esta decisió perquè així conciliarem millor la vida laboral i familiar, com ja vam fer l'any passat a l'ampliar els horaris, perquè moltes famílies no tenen vacacions fins agost”. Cal destacar que l'Escola d'Estiu de Betxí també suposa una oportunitat formativa per als estudiants dels cursos d'Animador de Temps Lliure que oferta l'Ajuntament. De fet, dels 21 monitors, nou estan realitzant les pràctiques complementàries del dit curs.

D'altra banda, cal destacar l'aposta de l'equip de Govern de Betxí per acostar els servicis als veïns del municipi amb uns preus molt assequibles. Tant és així, que la matrícula de 15 dies a penes costa 30 euros, mentre que la matrícula de tot el mes només costa 55 euros.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets