La gala TÓrrega posa el fermall d'or a la setmana en homenatge al compositor vila-realenc

Vila-real - La VI Setmana TÓrrega ha posat el fermall d'or a l'Auditori de Vila-real amb una gala

Diaridelaplana.com - 17/12/2018

Les obres més cèlebres del compositor Francesc Tàrrega interpretades per grans solistes internacionals com Bartholomeu Wiese (el Brasil) i Phillippe Vila (França) al costat d'un centenar d'artistes en una gala que posa fi a la Setmana Tàrrega, organitzada per l'Institut per al Desenvolupament Musical (IDM) i amb el patrocini de l'Ajuntament. 

El plat fort del concert ha sigut la presentació al públic de la Serenata española, una obra atribuïda a Tàrrega després de l'estudi de Jesús Saiz Huedo d'un manuscrit de 1902 i la seua posterior edició crítica. Davant la gran expectació generada per aquesta novetat, el mateix Jesús Saiz ha interpretat l'obra. 

En la gala també s'han donat cita els solistes internacionals Bartholomeu Wiese, Phillippe Vila i Óscar Ebro, natural de Vila-real però establit a Berlín, que s'ha convertit en un dels guitarristes amb més projecció de la seua generació. Han estat acompanyats per una selecció de ballets d'escoles de dansa i un orfeó de cors infantils de Vila-real -quasi un centenar de joves artistes- que se sumen a l'homenatge a Tárrega.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets