Les obres de la basílica de Sant Pasqual avancen

Vila-real - Les obres de la basílica de Sant Pasqual, iniciades recentment, avancen a bon ritme i ja es troben en ple procés d'adequació del cor, per a la realització del qual compten amb una inversió municipal de 70.000 euros

Diaridelaplana.com - 27/02/2019

L'alcalde, José Benlloch, ha visitat el recinte per a comprovar l'evolució dels treballs, que permetran posar en valor aquest espai, així com el nàrtex, i que es completen amb la creació del primer centre d'interpretació i recepció de visitants.

"Era una actuació molt esperada i necessària i, de la mà de la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual estem fent importants avanços en la posada en valor del qual és sens dubte un dels principals recursos patrimonials, espirituals i culturals de Vila-real i la província", assenyala Benlloch. A banda de l'adequació del cor i nàrtex de l'església, també s'està creant un centre d'interpretació de la basílica, finançat amb 70.000 euros per part de la Diputació. "Tots dos projectes, molt ambiciosos, consoliden el camí iniciat en 2015, amb la constitució de la Fundació", valora el també president de l'entitat. 

"Per a Vila-real és un orgull comptar amb aquests avanços tan estretament lligats amb una figura clau i molt representativa per a tots els veïns, com és el patró de la ciutat, que enguany compleix 400 anys des de la seua beatificació, per al que també s'han preparat altres activitats commemoratives", explica. Aquestes iniciatives s'emmarquen en el projecte de turisme religiós de Vila-real durant 2019. "Un projecte que vam portar a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid, per a continuar demostrant que Vila-real és una ciutat referent en el turisme religiós, un àmbit que té el conjunt del monestir i basílica de Sant Pasqual en l'eix central sobre el qual pivota un projecte ric en patrimoni, cultura, art, història i espiritualitat", conclou.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets