La programació del festival Màgia x ací de Vila-real incorpora novetats de luxe

Vila-real - L’esdeveniment, sota la direcció del mag Yunke, compta amb una quinzena d’experts reconeguts a nivell mundial, com Héctor Sansegundo, Jandro, Lebart o el francés Arno, que de manera excepcional passaran per Vila-real del 21 al 24 de març

Diaridelaplana.com - 14/03/2019

Una quinzena de mags de prestigi internacional es donaran cita del 21 al 24 de març a Vila-real per a participar en la XII edició de Màgia x ací, que incorpora a la seua completa programació una nova gala per a un únic artista, entre altres continguts, com un espectacle de micromàgia, amb l'objectiu de continuar dotant de major contingut al festival, totalment consolidat a la ciutat i els voltants.
El mag Yunke, director del festival, i el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, han presentat la programació que durant quatre dies portarà la millor màgia del moment a Vila-real. “Com cada any, aquest és el primer dels molts esdeveniments que s'integren al calendari de la Regidoria de Cultura al llarg de l'any, dins de la marca de Ciutat de Festivals”, indica l'edil, qui destaca l'alta participació registrada cada any.
Tal com assenyala Yunke, el festival oferirà, un any més, gran quantitat d'activitats al carrer, màgia solidària, així com les gales internacional i familiar, que comptaran amb els millors mestres dels trucs i la fantasia. No obstant això, enguany s'incorpora la Gala Unipersonal, que serveix per a continuar dotant de contingut als quatre dies d'il·lusionisme non-stop.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets