El Ple canvia normes per a facilitar el desenvolupament de la zona del Madrigal fora del PAI

Vila-real - El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha celebraT l'últim Ple ordinari de la legislatura, centrat en qüestions de gestió urbanística

Diaridelaplana.com - 03/06/2019

En concret, s'ha aprovat una programa d'actuació promogut per un particular en el camí Ermita i la modificació de normes urbanístiques necessària per a facilitar el desenvolupament de part de la zona del Madrigal que no està inclosa en el PAI. 

"Aquesta zona presenta disfuncions i suposa restriccions a projectes de desenvolupament futur; les modificacions que aprovem hui permetran resoldre la problemàtica actual i fer més dinàmica l'oferta i la demanda en eixa zona de masets", explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. Amb aquest objectiu, es redueixen les mesures mínimes de façana en les parcel·les d'aquesta zona, que passen de 15 a 10 metres d'ample i de 20 a 15 metres quant a llargària, tot mantenint la parcel·la mínima en els 700 metres actuals. També es modifiquen qüestions d'actuacions conjuntes, per tal de permetre la construcció de cases proporcional a la superfície i al ritme que marquen els propietaris, a més de passar els vials interiors d'aquestes actuacions conjuntes de públics a privats.

L'alcalde, José Benlloch, ha felicitat als tècnics pel treball realitzat, que ha sigut, assenyala, "molt complicat". "Aquesta modificació, elaborada per l'Oficina de Reindustrialització i de Madrigal, és una pinzellada de l'aposta per desenvolupar el Madrigal d'aquest equip de govern; hi haurà més novetats, per tal d'avançar en el desenvolupament d'aquesta zona, fora del programa actual, que pot oferir moltes oportunitats de creixement per a la ciutat", conclou.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets