Vilabeca rep el reconeixement com a projecte emprenedor

Vila-real - El programa impulsat per l'ajuntament ha estat nominat per als premis a entitat emprenedora que els Centres Europeus d'Empreses Innovadores del País Valencià atorguen

Diaridelaplana.com - 21/11/2013

El regidor d'Innovació, Xus Sempere, s'ha mostrat "molt orgullós i satisfet" del fet que el programa de beques municipal "estiga entre els tres finalistes per a obtenir un reconeixement que avala la nostra aposta per l'emprenedoria, la formació i l'aprofitament del talent local que suposa Vilabeca". A més de l'Ajuntament de Vila-real, també han estat nominats l'Ajuntament de Paterna i la Universitat Miguel Hernández.

El premi a l'Entitat Emprenedora de la Comunitat Valenciana, que concedeixen l'Ivace, la Generalitat Valenciana i els CEEI de Castelló, València i Alacant, pretén reconéixer els projectes que, cadascun en el seu àmbit, fomenten l'esperit emprenedor. En aquesta línia, Sempere recorda que Vilabeca, que enguany viu la seua segona edició amb tres programes diferenciats i més beneficiaris, inclou una completa programació de sessions de foment de l'emprenedoria i coworking. A més, un dels tres subprogrames, Vilabeca Emprén, està dirigit específicament a joves emprenedors de Vila-real, amb l'objectiu que desenvolupen, de la mà de l'Ajuntament, iniciatives de millora de la ciutat que poden consolidar en projectes empresarials en un futur.

"L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Innovació però també de manera transversal en totes les àrees municipals, hem apostat per la innovació i el foment de l'esperit emprenedor. El programa Vilabeca és un dels fruits d'aquesta aposta dels quals més orgullosos ens sentim i, per aquest motiu, que els CEEI de tot el País Valencià ens hagen nominat com una de les tres millors iniciatives emprenedores d'entitats autonòmiques és tota una satisfacció i un reconeixement a l'esforç que realitza molta gent, des dels funcionaris municipals fins als mateixos becaris, per fer possible que siga un èxit", assenyala Sempere.

El regidor, a més, ha volgut destacar que entre les empreses que han estat convidades a participar en el Dia de la Persona Emprenedora es troba també una firma del municipi, Gmajúscula. "Els emprenedors de Vila-real estan demostrant un gran talent i una gran capacitat per a presentar projectes innovadors i de futur i, per això, com a regidor d'Innovació, em sent també molt orgullós perquè avui una empresa local estarà a València com a exemple de projecte emprenedor", conclou Sempere.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets