Més de 230 paradetes recuperen al centre del sabor més tradicional de la fira de Santa Caterina

Vila-real - Els carrers del centre de Vila-real han reviscut aquest diumenge una de les tradicions més apreciades pels vila-realencs, la fira de Santa Caterina

Diaridelaplana.com - 25/11/2013

Amb més de 230 parades de venda i un origen que es remunta a la carta fundacional de la ciutat, la fira de Santa Caterina anuncia a Vila-real la proximitat de l'època nadalenca amb productes artesanals i propis d'aquests dies, com dolços, torrons, fruites seques, dàtils, castanyes torrades, figuretes del betlem o joguets.

Per garantir i promoure el sabor tradicional d'aquesta fira, enguany el departament municipal de Fires i Mercats ha reduït a 232 les parades instal·lades, i ha prioritzat aquelles que més encaixen amb el caràcter prenadalenc que, al llarg de la història, ha acabat adquirint la fira de Santa Caterina. El primer tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Pasqual Batalla, juntament amb el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, i altres edils de la corporació, han visitat una fira declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets