L'obertura de la piscina els diumenges rep més de 3.300 entrades d'usuaris

Vila-real - Un total de 3.378 persones han pogut fer ús de les instal·lacions de la piscina coberta Yurema Requena els diumenges al matí des de l'inici de la campanya 2013-2014

Diaridelaplana.com - 10/12/2013

Amb aquestes xifres, la iniciativa d'obrir la piscina coberta els diumenges al matí, posada en marxa per la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, per primera vegada durant el 2012 es consolida en aquesta nova temporada. "Les dades d'accessos a les instal·lacions, amb més de mil entrades d'usuaris al mes, demostren que la decisió d'oferir als vila-realencs l'oportunitat de fer ús de la piscina Yurema Requena els diumenges al matí ha estat tot un encert, ja que els diumenges són un dia ideal per a practicar esport en família", valora l'edil responsable de l'SME.

La piscina coberta municipal Yurema Requena va incorporar a finals de l'any passat l'obertura els diumenges al matí, en una iniciativa pionera en relació amb altres instal·lacions d'aquest tipus de municipis veïns, amb l'objectiu de consolidar-se com una alternativa de temps lliure saludable. "Les 451 entrades en un sol matí que s'han registrat com a màxima afluència a l'octubre avalen l'excel·lent acollida de la iniciativa", incideix Gómez.

L'horari d'accés dominical de la piscina és de 9.30 a 13.30 hores i es completa amb l'obertura d'altres instal·lacions esportives municipals els diumenges de vesprada i els dies festius "quan tenen lloc competicions esportives o així ho requereixen els clubs locals". "Hem adaptat els equipaments de què disposem a les necessitats de la ciutadania, per facilitar al màxim als vila-realencs i les vila-realenques la pràctica de l'esport i fomentar d'aquesta manera l'esport com a hàbit de vida saludable", conclou la regidora.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets