El Consell Agrari aborda l'avanç de la campanya i iniciatives com el banc de terres

Vila-real - El Consell Agrari s'ha reunit per a fer una valoració de la marxa de la campanya citrícola en matèria agrícola

Diaridelaplana.com - 12/12/2013

 Amb aquest objectiu, el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha exposat als membres del consell consultiu el balanç de projectes com el banc de terres, que impulsa l'Ajuntament juntament amb la Comunitat de Regants, per al foment agrícola o les diferents activitats formatives empreses en matèria d'agricultura enguany, com el "reeixit" curs d'agricultura ecològica del qual ja es prepara una segona edició per a mitjan del mes de gener, a més d'altres iniciatives en matèria de formació i "valoració de l'agricultura com un sector econòmic amb possibilitats de negoci i de futur". 

Els últims avanços en el desenvolupament d'altres projectes en matèria agrícola, com els futurs horts socials, han estat altres dels punts d'un ordre del dia en el qual l'edil d'Agricultura ha fet també una primera valoració de l'actual campanya de la taronja. En aquest sentit, Obiol destaca que la temporada "s'està desenvolupant en termes de continuïtat pel que fa a la producció i es nota també una certa millora en relació amb els preus". 

El Consell Agrari Municipal ha servit també per a "escoltar els dubtes, els suggeriments i les preocupacions del sector, ja que es tracta d'un òrgan consultiu i un fòrum per al debat i la reflexió sobre el present i el futur de l'agricultura". L'organisme està format per un dotzena d'organitzacions i cooperatives agràries, a més de representants dels cinc grups de l'Ajuntament i la Fundació Globalis. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets