La Policia reforça els controls preventius i la seguretat en el Pla de Nadal en convivència

Vila-real - La Policia Local de Vila-real posa en marxa el III Pla integral de Nadal en convivència, una campanya especial centrada en la prevenció i el reforç de la seguretat

Diaridelaplana.com - 13/12/2013

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, han presentat aquest matí aquesta nova campanya integral, que es desenvoluparà fins al 6 de gener, centrada en tres aspectes fonamentals: la vigilància del compliment de la normativa en matèria de trànsit, controls administratius i reforç de la seguretat.

Dins d'aquest III Pla integral de Nadal en convivència, una de les principals accions seran els controls de alcoholèmia preventius, "amb l'objectiu de garantir la seguretat dels veïns i veïnes perquè passen unes festes tranquil·les", indica Serralvo. Per la seua banda, el cap de la Policia Local adverteix que s'intensificaran els controls en diferents punts de la ciutat i franges horàries tant en dies laborables com en cap de setmana per a prevenir accidents.

En referència a les mesures administratives que integren aquesta campanya especial de Nadal, Nieto avança que la Unitat de Control d'Establiments i Consum, Uceco, vigilarà la venda ambulant il·legal i la seguretat dels productes. En aquesta línia, ha convidat la ciutadania a denunciar si observen alguna anomalia en els joguets a la venda en algun establiment a través de l'adreça policia@ajvila-real.es.

El III Pla integral de Nadal en convivència es completa amb les actuacions previstes per la Policia Local per a garantir la seguretat. Referent a això, el regidor de Seguretat Ciutadana assenyala que es reforçarà la presència policial en les zones d'oci i comercials de la ciutat per a evitar actes delictius en moments d'aglomeració i proporcionar tranquil·litat a la ciutadania.

Durant la presentació d'aquesta campanya, la Policia Local ha avançat la implantació a partir del primer trimestre de 2014 i de manera pionera en la província de controls per a detectar el consum de drogues entre els conductors a través del test de saliva, mitjançant el qual es podran detectar els possibles tipus de drogues, com ara cocaïna, amfetamines, cànnabis o haixix, consumides pels conductors. El test salival consisteix a extraure una mostra de saliva que serà analitzada i que canviarà de colors segons el tipus de droga consumida.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets