La campanya Convivčncia a l'Aula lliura els diplomes

Vila-real - El programa Convivčncia a les Aules, que porta a terme la Policia Local i la regidoria d'Educació, ha lliurat els diplomes als prop de 60 alumnes que han participat en aquesta edició de la campanya

Diaridelaplana.com - 20/12/2013

En l'acte, que ha comptat amb la participació del primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, la regidora d'Educació, Rosario Royo, i l'intendent general cap de la Policia Local, José Ramon Nieto, s'han donat també els premis als tres guanyadors del concurs de redacció.

Amb el títol Trenca el silenci, la campanya de Convivència a les Aules ha donat continuïtat a l'acció formativa del curs passat, SOS, m'escoltes?. En aquesta ocasió, el missatge que es volia donar als joves és que, si coneixen alguna persona que estiga passant per algun tipus de maltractament o abús, que no dubte en contar-ho.

Els tallers de Convivència a les Aules estan destinats als alumnes de 1er i 3er de la ESO i estan dirigits per la inspectora Rosana Gallardo. El projecte consisteix en xarrades col·loqui, en les quals s'aborda la responsabilitat de la ciutadania respecte a conductes i actituds relacionades amb el bullying, el ciberbullying o l'assetjament escolar. A més, també s'imparteixen tallers destinats a la prevenció a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local, a través del projecte Precoes, per a prevenir el consum d'estupefaents entre els escolars.

El concurs de redacció d'aquesta edició de la campanya, dirigit als alumnes de 1er de la ESO, s'ha fet sobre el llibre En cap lloc, de Glòria Casteñares Martí. Els guanyadors han estat Andreu López (IES Broch i Llop), Vicent Llop (Consolació) i Guillem Soler (Broch i Llop).

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets