Vila-real inverteix 300.000 euros en el III Pla de millora de les instalˇlacions esportives

Vila-real - La regidora d'Esports, Silvia Gómez, ha presentat el III Pla de millora de les instalˇlacions esportives municipals

Diaridelaplana.com - 16/01/2014

Una de les prioritats en aquesta tercera fase serà el canvi del parquet del pavelló poliesportiu Campió Llorens, que comptarà amb una partida de 90.000 euros i que la regidora confia en poder iniciar en breu, "ja que es tracta d'un centre molt necessari per als esportistes", apunta. A més, el pla de millora també permetrà dur a terme, a partir de la setmana vinent, la posada en marxa del circuit esportiu a l'aire lliure de workout en el PAI Alaplana, "un dels millors de tota la Comunitat", i la reparació de tota la maquinària del gimnàs del pavelló Sebastián Mora. L'adquisició de robots netejafons per a la piscina coberta Yurema Requena, la del Termet i també la del Centre de Tecnificació Esportiva també formen part de les inversions previstes per a enguany. A més, es canviarà la instal·lació de megafonia del Campió Llorens i, en coordinació amb la Regidoria d'Educació, es dotarà de material esportiu, com cistelles o jocs, els centres escolars públics de Vila-real com ja s'ha fet en el Botànic Calduch, detalla Gómez.

La responsable d'Esports ha anunciat, a més, la creació d'una mateixa imatge i retolació per als taulers de totes les instal·lacions esportives. "D'altra banda, a petició del Club Ciclista de Vila-real, que no tenen una instal·lació adequada i que estan obligats a practicar en una via pública oberta a la circulació, els habilitarem un circuit provisional, però tancat al trànsit, durant les hores d'entrenament, a més d'una caseta", explica Gómez.

"Moltes de les inversions que estem realitzant no serien tan costoses ni tan complicades si no ens haguérem trobat amb unes instal·lacions heretades del PP en condicions pèssimes per falta de manteniment", lamenta la regidora. Per aquest motiu, afegeix, "encara que xicotetes, aquestes actuacions que realitzem cada any són molt importants per a fer accessible a la ciutadania la pràctica de l'esport".

Entre les millores realitzades l'any passat, per un valor d'aproximadament 280.000 euros, la regidora ha destacat la reparació i adequació del sostre de la piscina Yurema Requema, la millora del sòl del Trinquet Municipal, la reparació del parquet del pavelló Sebastián Mora, les goteres que afecten el sostre del gimnàs, en les quals "encara continuem treballant i esperem solucionar-les ràpid", i els problemes d'aigua calenta que afecten les dutxes d'aquesta instal·lació esportiva. També "se segueix treballant de manera contínua", segons Gómez, en la pista d'hoquei del parc de la Maiorasga, condicionant els vestuaris i habilitant una caseta prefabricada perquè el club puga deixar allí el material.

Pel que fa al pavelló Campió Llorens, el Pla de millora ha permés reformar tots els vestuaris i les dutxes, així com el parquet, mentre que en el pavelló Bancaixa s'han realitzat treballs que afecten les goteres, "que a dia d'avui encara no s'han pogut solucionar del tot". "En la piscina d'estiu hem portat a terme diferents inversions per al seu manteniment i continuarem enguany", agrega, qui ha comentat que, en la piscina Yurema Requena, a més de la inversió del sostre, també s'ha creat un nou circuit de màquines de gimnàs i la instal·lació del sistema de vídeo vigilància. La reforma dels vestuaris del camp de Flors i la posada a punt de l'enllumenat del camp, "que era una de les demandes més sol·licitades pels usuaris", completen les actuacions realitzades.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets