El Convent obri les seues sales a la poesia de la mà de Marcelo Díaz

Vila-real - Poesia i escultura es donen la mà en A Tiempo, l'exposició que, cada divendres de gener i febrer, ha programat una sèrie d'activitats i recitals amb la poesia com a protagonista

Diaridelaplana.com - 24/01/2014

La programació Tiempos de poesía s'iniciarà demà divendres, 24 de gener, amb el recital de Tertúlia El almadar, al mateix temps que es presentarà el número 5 de la revista de poesia Azharanía, que edita la mateixa tertúlia, amb Mariela Diego, Marcelo Díaz, Pedro Gómez, Amelia Díaz Benlliure, Eloy Sánchez Guallart, Mónica Serra, David Cebrián, Rosario Raro, Lluïsa Lladó, Carlos Rodríguez Piqueras, Ferran Garrigues, Petra Dindinger i Enric Serra.

Les activitats poètiques continuen els següents divendres mentre romanga oberta l'exposició, amb la següent programació:

Divendres, 31 de gener
Poetes de Castelló: Rosa María Vilarroig, Miguel González Sanchís, Alberto Pérez Sábada, María Roca Guía, Emilio Saez Soro.

Divendres, 7 de febrer
Poetes de València. Tertúlia poètica Caudal i altres: Víctor Gómez, Laura Giordani, Arturo Borra, Eddi Bermúdez, David Trashumante.

Divendres, 14 de febrer
Poetes de Barcelona. Poetes de El Laberinto de Ariadna: Anna Rossell Ibern, Amalia Sanchís, Carmen Tere González, Josep Anton Soldevila (Premi Vicent Andrés Estellés de poesia 2012).

Divendres, 21 de febrer

Poesia en valencià: Marc Granell, Vicent Berenguer, Manel Pitarch, Susanna Lliberós, Jacinto Heredia, Reis Lliberós, Vicent Jaume i Almela, J. Lluis Abad.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets