Les obres de construcció de la rotonda del Cedre permeten estendre la canalització del gas

Vila-real - Les obres de construcció d'una nova rotonda en la intersecció entre les avingudes Cedre i França ha permès estendre la canalització de gas a l'altre costat de la via fèrria en previsió de necessitats futures

Diaridelaplana.com - 03/02/2014

"Aquesta zona de la ciutat", explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, "és un nucli important de comunicacions subterrànies i, per aquest motiu, l'empresa de gas va sol·licitar poder aprofitar les obres en aquesta zona per a dur la canalització a l'altre costat de la via". "Aquesta millora ha suposat un lleuger retard de 15 dies en la culminació dels treballs, però creiem que és una actuació important que, a més, evitarà haver de tornar a realitzar obres en un futur i minimitzar d'aquesta manera les molèsties als veïns", afegeix l'edil.

La realització d'aquests treballs de canalització ha suposat perllongar uns 15 dies les previsions de finalització de les obres de la rotonda, que la setmana que ve escometrà probablement la fase d'asfaltat. El projecte, amb una inversió aproximada de 40.000 euros, consisteix en la construcció d'una rotonda de 14 metres de diàmetre i la reordenació de tota la zona, amb la remodelació de les voreres i vuit embornals connectats a la xarxa, triplicant així el nombre actual. Per a l'acabat de la rotonda, que permetrà millorar la circulació en un dels punts més conflictes del tràfic en la ciutat, s'ha previst el seu condicionament amb gespa, plantes arbustives i quatre cedres.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets