Benlloch trasllada als veïns del barri del Progrés la pròxima construcció del pavelló Melilla

Vila-real - L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit, recentment, amb els veïns del barri del Progrés per parlar dels diferents temes que afecten a esta zona de la ciutat

Diaridelaplana.com - 03/03/2014

En la reunió també van participar el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez. Durant la trobada, l'alcalde va traslladar els veïns la voluntat de l'equip de govern per col·laborar i solucionar temes prioritaris que afecten al barri, especialment les obres del pavelló poliesportiu Melilla. Un nou projecte que l'equip de govern ha pogut recuperar després que les obres quedaren paralitzades pels impagaments del Consell i l'abandonament de l'empresa adjudicatària, "deixant el barri del Progrés sense el poliesportiu i sense el jardí que hi havia abans al seu lloc", recorda Benlloch.

L'alcalde explica que el govern treballa des de fa temps en aquesta infraestructura, "que formarà part del gran projecte que tenim de Vila-real com a ciutat de l'esport i la salut". En aquest sentit, el primer edil va concretar als veïns que el poliesportiu es construirà a una distància de tan sols 380 metres de la futura Ciutat Esportiva de la Bassa d'Insa i formarà part, juntament amb els nous camps de futbol i zones d'atletisme previstes, el Centre de Tecnificació Esportiva, el circuit workout i la Ciutat Esportiva del Villarreal, d'una gran illa dedicada a l'esport. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets