La Fira Citrícola de Vila-real es consolida com a referčncia al sector

Vila-real - La Fira Citrícola ha clausurat la segona edició d'un certame que ha centrat l'atenció de la ciutat en el món de l'agricultura i la citricultura, els seus valors tradicionals i les oportunitats de futur que s'obrin davant el sector

Diaridelaplana.com - 12/03/2014

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i altres membres de la corporació ha estat l'encarregat d'acomiadar la fira, que des d'ahir ha convertit la Casa dels Mundina en una cuina on prestigiosos xefs com Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís de Vall d'Alba, única estrella Michelin de la província, han demostrat les propietats dels productes frescos i de proximitat per a l'elaboració dels millors plats de la cuina mediterrània.

A més dels showcooking, la Fira Citrícola ha comptat amb un recinte firal amb més de 30 expositors i espai per a activitats didàctiques i demostracions, així com prop de 40 activitats, xarrades, degustacions o un homenatge a la figura de José Polo de Bernabé que va comptar amb la participació de descendents directes del terratinent i polític.

"Sense oblidar en cap moment el sector tradicional, Vila-real torna a demostrar amb aquesta segona Fira Citrícola que mira cap al futur", assenyala l'alcalde. Per la seua banda, Obiol afegeix que el certamen "s'ha convertit en un punt de referència per l'agricultura i la citricultura".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets