Els Premis 20 de Febrer reconeixen la traject˛ria de diferents personalitats i entitats

Vila-real - L'Ajuntament de Vila-real ha lliurat els Premis 20 de Febrer a personalitats i colĚlectius destacats de la ciutat

Diaridelaplana.com - 18/03/2014

En un acte solemne, presidit per l'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, els vila-realencs Héctor Font, Manuel Ortells i els col·lectius Centre Excursionista de Vila-real, IES Broch i Llop i l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil, a més d'una menció honorífica a títol pòstum a Onofre Flores, han rebut l'homenatge de la ciutat. L'acte ha recuperat també la lectura de la Carta Pobla, a càrrec de l'escriptor Josep Usó i ha comptat amb la participació de tota la corporació municipal i la reina, Lorena Traver, i dames de les festes de 2013.

L'alcalde ha destacat la trajectòria dels premiats i la seua aportació a la història i la cultura locals. Dels premiats ha dit que són "persones i entitats que han ajudat la nostra ciutat a ser cada vegada més gran, gràcies a la seua excel·lència professional, el treball en equip, la solidaritat, les ganes de compartir o la vocació d'ajudar els altres". "Vosaltres representeu l'esforç i la dedicació a l'esport, la cultura, l'educació i la societat. Vosaltres feu gran Vila-real, una grandesa que adopta moltes formes i que sovint resideix en els detalls: en cada xut d'un partit, en cada pàgina de llibre, o en cada pas que ens fa avançar per una senda; també en cada alumne que obri els ulls a un món de valors, en cada reflexió que ens fa comprendre millor la nostra cultura local o cada vegada que un ciutadà ha necessitat ajuda en una situació d'emergència", ha destacat l'alcalde en el seu discurs.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets