El tradicional Pregó obri aquest divendres els actes centrals de la Setmana Santa

Vila-real - El tradicional Pregó, que se celebrarà divendres que ve, 4 d'abril, en la capella del Santíssim Crist de l'Hospital a partir de les 20.00 hores, obrirà els actes centrals de la Setmana Santa de Vila-real. Enguany la pregonera serà la reverenda mare Emilia Sebastiá Llorens, superiora generala de la Consolació.

Diaridelaplana.com - 02/04/2014

A més i, amb motiu del 40é aniversari de la constitució de la Junta Central de Setmana Santa, s'ha decidit establir, com a novetat en aquest acte, el lliurament del títol Caperulla de l'Any. En aquesta primera edició, la distinció recaurà enguany en tots els presidents que ha tingut la Junta Central; en pròximes edicions, s'atorgarà a una persona vinculada a la Setmana Santa de Vila-real.

Prèviament a la lectura del Pregó de la reverenda mare vila-relenca es realitzarà l'ofrena floral al Santíssim Crist de l'Hospital i la imposició de medalles als nous membres de la Junta Central de Setmana Santa. Abans de finalitzar l'acte, en la seua segona part, tindrà lloc el concert del cor local Shalom que, sota la direcció del reverend Miguel Alepuz, posarà el punt i final al Pregó de Setmana Santa 2014 de Vila-real.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets