El Termet acull la primera Jornada de pintura a l'aire lliure amb més de 70 participants

Vila-real - Els paisatges naturals del Termet de la Mare de Déu Gràcia han estat l'escenari i la inspiració per a les més de 70 pintores que han participat a la primera Jornada de pintura ràpida a l'aire lliure, organitzada per l'associació El Bressol i patrocinada per les regidories de Cultura i Termet

Diaridelaplana.com - 07/04/2014

Amb la temàtica 'El Termet i el seu paisatge', la jornada ha reunit a pintors, curiosos i amants de la pintura en una activitat que, assenyala la regidora del Termet, Rosario Royo, "permet assistir en directe al procés de creació d'un quadre o, en aquest cas, molts quadres".

La jornada ha començat a les 9.00 hores en el Centre d'Educació Ambiental i, fins a les 14.00 hores, els artistes han pogut plasmar als seus llenços els racons, paisatges i impressions dels diferents paisatges del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Les obres han quedat exposades fins a els 17.00 hores a la sala de les Cavallerisses. Un jurat expert format per tres membres vinculats amb el món de l'art serà l'encarregat de valorar la qualitat de les obres i atorgar tres diplomes en les categories de millor obra, millor dibuix i el més original.

"L'objectiu principal de la jornada és que artistes i aficionats a la pintura de la nostra ciutat mostren les seues aptituds artístiques, desenvolupant aquesta faceta en qualsevol tipus de suport i amb la tècnica que es troben més còmodes", explica l'edil.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets