La I Setmana del Memorial Democràtic comença amb la presència de més de 300 estudiants de Secundària

Vila-real - La I Setmana del Memorial Democràtic, Camins de llibertat ha començat aquest dimarts 8 d´abril amb la participació de més de 300 estudiants de l'institut Tàrrega, Broch i Llop, Miralcamp i del centre de dia d'Espardenyers, que han acudit a l'Auditori Municipal a veure l'obra 'La fragilitat d'Eros'. El muntatge combina teatre, dansa, música i audiovisuals per a recrear tres moments històrics de la ciutat de València: una nit de bombardeig al 1938, la vesprada nit del 23-F i una jornada de vaga general al 2013

Diaridelaplana.com - 08/04/2014

La intenció de la primera Setmana del Memorial Democràtic és donar a conéixer al gran públic "una època de la nostra història i el nostre patrimoni col·lectiu per a alguns desconegut o oblidat", recorda el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez. Amb aquest objectiu, la setmana continuarà amb moltes més activitats culturals, lúdiques i reflexives, que compten amb la participació de nombrosos artistes que explicaran diferents fets ocorreguts durant la Segona República, la Guerra Civil i la dictadura franquista.

Les activitats conclouran el dissabte 12 d'abril amb una producció pròpia que consisteix en una ruta teatralitzada dels esdeveniments de l'1 de maig de 1931.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets