La pujada al campanar, un acte entranyable de les festes

Vila-real - Els jocs infantils de Jugant, jugant, degustacions de productes de la terra, actes taurins, karts, exhibicions esportives o música han omplert d'activitat els carrers

Diaridelaplana.com - 13/05/2014

Prop d'una trentena d'actes per a tots els públics, entre els quals destaca la tradicional pujada al campanar de l'església Arxiprestal. La reina de les festes, Paula Rico, i les seues dames, Carmen María Folch, Belén Hèctor, Myriam Sánchez de la Nieta i Marina Mata, acompanyades del regidor de Festes, Xus Sempere, han pogut conéixer de prop els noms i tocs de les campanes de l'Arxiprestal, després de pujar els 178 graons del campanar.

La Trobada de Pasquals i Pasquales, que compleix la seua tercera edició, o la inauguració de l'exposició "600 anys de sant Vicent a Vila-real", de la congregació de Filles de Maria Immaculada, han estat altres dels actes destacats del dilluns. La mostra estarà oberta en la seu social de l'entitat fins al 18 de maig, de 18.00 a 20.30 hores.

Podeu consultar el programa de festes des del web municipal, en versió mòbil en http://programadefestes.vila-real.es o seguint a l'Ajuntament de Vila-real en els seus perfils de Facebook i Twitter. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets