El Centre Dramātic de Vila-real estrena 'Don Juan', la seua tercera producciķ prōpia

Vila-real - El Centre Dramātic de Vila-real estrena aquest dissabte 7 de juny a l'Auditori Municipal Don Juan, el seu tercer muntatge de producciķ prōpia

Diaridelaplana.com - 04/06/2014

Una versió lliure d'El Burlador de Sevilla, de Tirso de Molina, escrita i dirigida per Hadi Kurich i interpretada pel mateix Kurich juntament amb Sergio Caballero, Miguel Seguí, Pep Ricart, Rebeca Artal-Date i Ana Kurich. 

Aquesta és la tercera producció que porta a terme el Centre Dramàtic després de Hamlet de Shakespeare i Tartuf de Molière. Un espectacle amb el qual la companyia continua amb la seua línia de produir teatre clàssic immortal "donant mostres inequívoques que, en la nostra ciutat, podem crear espectacles teatrals de gran format i altíssim nivell artístic", afirma el seu director. 

El Centre Dramàtic Vila-real va nàixer el 2011 després d'un acord entre la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vila-real i la companyia Teatro de la Resistencia, amb l'objectiu d'impulsar la producció d'obres en espais tancats i de donar suport a la professió, que,"en la nostra ciutat té una gran presència com demostra el nombre de companyies professionals existents", destaca el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez. L'edil recorda que el Centre Dramàtic de Vila-real "està funcionant molt bé" i, gràcies a ell, "els actors poden rebre retribucions per la preparació de l'obra". 

El preu de les entrades "quasi esgotades" és de 10 euros i es poden adquirir en línia des del web municipal. La representació única tindrà lloc el dissabte a les 20.30 hores a l'Auditori i amb ella es tanca l'abonament cultural d'aquesta temporada.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets