Les jornades Dansant l'estiu tornen durant el mes de juny a Vila-real

Vila-real - L'Escola Municipal de Dansa contemporānia de Vila-real (EMD) programa al juny les jornades Dansant l'estiu, que oferiran classes de dansa per a xiquets, joves i adults

Diaridelaplana.com - 06/04/2014

Les classes d'estiu de l'EMD han cobert totes les places i han obert per primera vegada una llista d'espera, demostrant d'aquesta manera la consolidació del projecte cultural de l'Escola Municipal de Dansa de la Regidoria de Cultura.

"És impressionant com està creixent l'escola en el seu segon any, no solament en quantitat sinó en qualitat. La veritat és que la llibertat executiva que la Regidoria de Cultura m'atorga permet desenvolupar aquest projecte d'una manera molt eficaç, tant amb les classes regulars com amb les altres activitats i per descomptat, l'estret vincle que estem formant amb l'aula de dansa de l'UJI gràcies al treball del SASC. La creació de xarxes és important també per al creixement", afirma la directora de l'EMD, Pepa Cases.

Després de l'èxit del seu segon any com a escola municipal, l'EMD, situada a El Convent, espai d'art, tanca el curs amb la classe magistral del coreògraf Cesc Gelabert, així com amb les jornades d'estiu on s'impartiran classes de dansa creativa, dansa i expressió, ballet per a adults, taller coreogràfic i dansa contemporània de diversos nivells i impartida per diferents professionals. A més, el 14 de juny està prevista una jam session en la qual serà l'última improvisació de dansa i música de la temporada. La dansa tornarà a Vila-real l'octubre, de la mà del Festival de Dansa Breu Vila-real en dansa, que enguany celebrarà la seua tercera edició.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets