Esports convoca 49 beques per a joves monitors per segon any consecutiu

Vila-real - El Servei Municipal d'Esports publicarā aquesta setmana la convocatōria del segon programa de beques de formaciķ Becaesport Vila-real 2014

Diaridelaplana.com - 10/06/2014

El Servei Municipal d'Esports publicarà aquesta setmana la convocatòria del segon programa de beques de formació Becaesport Vila-real 2014, amb el qual la Regidoria d'Esports pretén donar una oportunitat per a formar-se i adquirir experiència "a uns joves que estan molt preparats però que, per les circumstàncies actuals, no tenen treball". La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, ha anunciat aquesta segona convocatòria de Becaesport durant la presentació del quart Campionat Multiesport Escolar, que tornarà el pròxim curs amb més jornades i lligues esportives en els col·legis de la ciutat. 

El programa Becaesport constarà de nou de 14 beques en les quals prevaldrà la formació i estudis en l'àrea d'esports, així com 35 més per als col·laboradors. Els primers seran els responsables d'organitzar les diferents activitats escolars i dirigir als segons, els col·laboradors, encarregats d'executar la planificació dissenyada. "A més, un any més, les beques formatives també serviran per a agrair i posar en valor el treball que realitzen els coordinadors i monitors amb els escolars", explica Gómez. 

Els becats s'incorporaran al setembre i, en alguns casos, rebran una formació específica al llarg d'aquests mesos d'estiu en diferents modalitats perquè els xiquets i xiquetes puguen practicar aquestes activitats durant el curs escolar. I és que els 49 joves que formaran part de la segona edició del Becaesport seran els responsables tant de les lligues regulars com de preparar les diferents jornades especials en les quals participen els centres docents de Vila-real per a competir en el Campionat Multiesport Escolar. Una quarta convocatòria que incorpora, enguany, un campionat especial dedicat a la pilota valenciana, que se sumarà a les jornades d'atletisme, natació, waterpolo, ciclisme, escacs, tennis i cross escolar "que tan bona acollida han tingut en les anteriors edicions". Referent a això l'edil recorda que enguany, en la tercera edició, hi ha hagut una participació de 1.035 alumnes només en les lligues esportives regulars (futbol sala, bàsquet i handbol) i 1.533 participants en les set jornades especials programades. 

"Oferir als escolars la pràctica d'una gran varietat d'esports i de manera gratuïta és una de les nostres prioritats", destaca Gómez, qui recorda la importància d'inculcar "la pràctica de l'esport com valor saludable i de desenvolupament personal des de les edats més primerenques". L'edil també ha volgut agrair públicament "la implicació i el treball" que realitza el comitè tècnic de l'esport escolar, qui col·labora estretament amb els tècnics de la Regidoria i els joves becats assessorant i ajudant a preparar les diferents activitats que es porten a terme en cadascuna de les campanyes de l'esport escolar.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets