Serveis Públics 'assaja' un nou sistema d'asfaltat planxat

Vila-real - Les obres de millora empreses pel departament de Serveis Públics al barri de Botànic Calduch han permés posar en marxa una experiència pilot per a l'acabat de zones de trànsit rodat

Diaridelaplana.com - 17/06/2014

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, valora molt positivament el resultat del sistema d'asfalt planxat usat al carrer d'Alfons el Magnànim, "que ofereix un acabat d'empedrat però molt més econòmic" a través de la impressió de planxes sobre l'asfalt. 

Les obres al carrer d'Alfons el Magnànim formen part dels treballs a la zona de Botànic Calduch iniciats per Serveis Públics en resposta a les demandes veïnals a conseqüència de la "desastrosa política d'urbanització d'anteriors governs municipals". A més d'aquest vial, les obres, amb un pressupost d'uns 50.000 euros, afecten també els carrers de les Corts Valencianes i Enric Valor, a més de la zona enfront del parc del Botànic Calduch. En concret, els treballs consisteixen en la retirada de llosetes ceràmiques que s'havien després i en el reasfaltat de les zones, així com la reconstrucció d'albellons d'aigües pluvials.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets