La cursa solidāria per parelles del Cčltic Submarí recaptarā el dissabte fons per al projecte Units

Vila-real - El projecte Units per l'esperanįa, que impulsa la penya Cčltic Submarí per a ajudar els xiquets malalts de cāncer, continua aquest dissabte amb la cursa solidāria per parelles, que compta amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament de Vila-real

Diaridelaplana.com - 18/06/2014

Es tracta d'una activitat a cavall entre l'esport i la solidaritat. De fet, l'esperit de la prova és la inscripció per parelles (masculines, femenines o mixtes), tot i que també es permet la participació individual. El preu per inscripció és de 10 € per parella (5 € per persona).

La cursa, de 5,8 quilòmetres, es durà a terme per un circuit mixt de terra i asfalt, que eixirà a les 19.00 hores des del carrer de l'Ermita, davant del pavelló Campió Llorens, per a pujar fins a l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia, continuar pel Termet i baixar de nou al pavelló, on s'instal·larà l'arribada. El temps màxim de durada de la prova és de 80 minuts i els atletes hauran d'entrar a la meta juntament amb la seua respectiva parella.

L'atleta Amelia Martín, campiona de marató de la Comunitat Valenciana 2013, i Juan Antonio Ruiz, campió del Quixote Legend Trail Race 2013 (166 km), apadrinen la prova i participaran de manera activa en la cursa, això sí, fora de competició.

L'organització obsequiarà amb trofeus les tres primeres parelles de cada modalitat, masculines, femenines i mixtes, i un trofeu especial a la parella de més anys, sumant l'edat dels seus components. En finalitzar la prova, es farà un sorteig entre tots els participants, dels regals donats per les empreses col·laboradores.

Les inscripcions estaran obertes fins al dijous a les 00.00 hores i es podran fer als establiments A1F Sport, Deportes Eva, Esport-2, Freerun (Castelló) o bé en línia des de l'adreça www.cursacelticsubmari.com. El lliurament de dorsals i bossa de corredor es farà el dia de la prova, de 17.00 a 18.30 hores, a la plaça del Llaurador.

La regidora d'Esports, Silvia Gómez, ha volgut agrair públicament totes les accions solidàries que està portant endavant la penya durant els seus 10 anys d'existència i recorda que l'Ajuntament de Vila-real "no podia quedar al marge d'un projecte tan important com aquest en el qual es pretén finançar una línia d'investigació de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital la Fe per tal de combatre la infertilitat que pot afectar molts dels xiquets malalts de càncer".

La regidora, juntament amb el representant de la penya Cèltic Submarí, Iván Blanch, i els padrins de la cursa, Amelia Martín i Juan Antonio Ruiz, han animat la ciutadania a participar aquest dissabte d'aquest esdeveniment solidari i benèfic. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets