Serveis Públics crea la figura de l'empresa col·laboradora amb criteris unificats

Vila-real - L'Ajuntament de Vila-real ha creat la figura d'empresa col·laboradora de Serveis Públics, amb una imatge unificada i targeta de serveis pròpia, amb l'objectiu de reforçar la xarxa d'empreses locals i millorar el servei

Diaridelaplana.com - 23/06/2014

 

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, acompanyats per l'edil d'Economia, Pasqual Batalla, han anunciat aquesta vesprada la creació d'aquesta figura en la jornada de treball organitzada en el Termet de la Mare de Déu de Gràcia. 

"Aquest sistema de treball ens ha permés crear una xarxa d'empreses locals de serveis públics molt sòlida que està donant molt bons resultats, tant pel que fa a la dinamització de l'economia local com a la qualitat dels treballs que es lliuren per part de les firmes vila-realenques, sempre més implicades en les obres que emprenen", valora l'alcalde. "Per aquest motiu", afegeix, "l'equip de govern seguirà apostant per aquesta línia de treball amb noves i innovadores mesures que suposen també un impuls a les nostres empreses i el foment de l'emprenedoria". 

Entre les mesures anunciades per a reforçar aquesta xarxa de treball, el departament que dirigeix Francisco Valverde ha creat la figura de l'empresa col·laboradora, que aglutina ja unes 50 firmes locals de les àrees de jardineria, via pública, enllumenat i serveis públics amb les quals l'Ajuntament ve treballant en els diferents plans d'obres impulsats des de Serveis Públics. A partir d'ara, a més, aquestes empreses tindran una imatge unificada. "Hem cregut que era molt important unificar la forma de funcionar de les empreses col·laboradores, que comptaran també amb un distintiu perquè la gent puga identificar quan les persones que estan treballant en la via pública estan treballant per a l'Ajuntament, aprofitant així al màxim les sinergies entre Serveis Públics Vila-real i les empresa col·laboradores", detalla Valverde. 

A més d'aquesta imatge unificada, les empreses col·laboradores comptaran amb una targeta de serveis, "que permetrà agilitar moltes gestions, com saber en temps real la seua situació econòmica amb l'Ajuntament o la situació de les seues factures". La targeta d'empresa col·laboradora també servirà per a "fer més eficaç la gestió i el treball diari" a través de mesures com facilitar els accessos a les obres en desenvolupament o una plaça d'aparcament en el magatzem de Serveis Públics, entre d'altres. 

El reforç a la xarxa d'empreses col·laboradores de Serveis Públics es completa amb l'edició d'una publicació pròpia del sector, la revista Serveis Públics Vila-real, en la qual s'ofereix "una guia extensa de les empreses de l'àrea". Aquesta publicació persegueix a més "ampliar els canals de negoci de les empreses locals a tota la província", per a la qual cosa està prevista la seua distribució per diferents ajuntaments. 

"Estem molt satisfets de com està funcionant aquest sistema de treball i estem convençuts que les noves mesures empreses per Serveis Públics per a reforçar aquesta xarxa d'empreses locals milloraran encara més els resultats que estem obtenint, tant pel que fa a la dinamització econòmica local com pel valor afegit que suposa la implicació i professionalitat amb les quals les nostres empreses estan ajudant-nos a millorar dia a dia la nostra ciutat", conclou Benlloch.

 
 

 

 
 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets