Creu Roja i l'ajuntament convoquen la I Cursa nocturna solidÓria

Vila-real - L'Ajuntament de Vila-real i Creu Roja organitzen dissabte que ve la I Cursa nocturna solidÓria a benefici de Creu Roja

Diaridelaplana.com - 24/06/2014

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, ha presentat hui, juntament amb representants de Creu Roja, la convocatòria, que inclourà l'obertura de la piscina del Termet a la nit. "Aquesta serà la primera vegada que la piscina obrirà a aquestes hores", afirma l'edil, qui ha volgut agrair també la implicació de Creu Roja amb la ciutat, "ja que sempre podem comptar amb els seus voluntaris en totes les activitats que s'organitzen a Vila-real". Gómez ha animat la ciutadania a participar aquest dissabte d'un acte solidari i benèfic que "ajudarà a seguir duent endavant el gran treball de Creu Roja a Vila-real". 

La I Cursa nocturna de Vila-real començarà a les 21.00 hores en la seua modalitat infantil, amb un recorregut de 800 metres sobre asfalt. Posteriorment, es donarà inici a la carrera absoluta, que començarà a les 22.15 hores i tindrà un recorregut de 7.000 metres sobre asfalt. Aquells que vulguen participar poden inscriure's fins al 25 de juny a través de la web d'Evasion Running o de forma presencial en les tendes Evasion Running, Esports Eva, Esport2, A1F Sport i en l'oficina de Creu Roja a Vila-real.

El preu de la inscripció és de 7 euros per a la carrera absoluta i gratuït per a la carrera infantil. Els dorsals dels corredors es podran arreplegar en la plaça de la Vila el divendres 27 de juny, de 17.00 a 20.30, i el dissabte 28, de 10.00 a 13.00 hores. A més, els dies de recollida dels dorsals, Creu Roja recollirà menjar no perible per al Programa d'Aliments i el dia de la carrera es col·locarà un punt de reciclatge de mòbils, dins del Programa Medi Ambient de l'entitat sense ànim de lucre. 

El Servei Municipal d'Esports habilitarà la piscina del Termet per a ús dels corredors, amb servei de guarda-roba i dutxes des de les 20.30 fins a les 22.30 hores i a més s'obrirà la piscina, acabada la carrera, perquè els participants puguen prendre el bany. En acabar la cursa, el Gimnàs Fitness Swing oferirà una classe magistral esportiva oberta a qualsevol participant. Una vegada finalitzada, es lliuraran els trofeus per a tancar la jornada.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets