La campanya Convivència a les aules lliura els diplomes als prop de 100 alumnes del projecte

Vila-real - L'alcalde José Benlloch ha lliurat els diplomes als prop de 100 alumnes que han participat en la XI Campanya Convivència a les aules

Diaridelaplana.com - 15/01/2015

En l'acte, que ha comptat amb la participació de la inspectora de la Policia Local, Rosana Gallardo, i l'edil d'Educació, Rosario Royo, s'han lliurat els premis als tres guanyadors del concurs de redacció d'enguany. 

El comentari de text que havien de fer els alumnes de 1r d'ESO d'aquesta edició era sobre el llibre 3052 Perseguint un somni, de Mamadou Dia. Una obra que recentment va ser presentada pel mateix escriptor senegalés en la qual narra l'experiència i les emocions viscudes dins d'una patera en haver de fer front als 3.000 quilòmetres que separen Dakar de Múrcia. Els guanyadors del concurs han estat Joana García (IES Broch i Llop), María Tirado (IES Broch i Llop) i Nathan Ford ( Francesc Tàrrega). 

Els tallers de Convivència a les aules estan destinats als alumnes de 1r i 3r d'ESO i dirigits per la inspectora Rosana Gallardo. El projecte compta amb xarrades i tallers, a més del concurs de redacció, amb l'objectiu de treballar amb els alumnes diferents actituds i valors. Es va començar amb aquelles actituds relacionades amb el bullying, el ciberbullying o l'assetjament escolar i en aquesta última edició "se'ls ha volgut proporcionar un text que fomenta valors com l'amistat, la solidaritat, la compassió, el respecte i, en definitiva, la pau", conclou la inspectora de la Policia Local. 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets