L'Espai Jove amplia i reforça les activitats de la seua programació

Vila-real - La programació de l'Espai Jove segueix creixent, tant en activitats com per la participació de les associacions locals que col·laboren amb la Regidoria de Joventut per a millorar i incrementar les propostes que ofereix cada nova edició

Diaridelaplana.com - 20/01/2015

 Amb el lema 'Junts anem a més', la programació de gener a març de l'Espai Jove consolida línies de programació que han aconseguit en anteriors campanyes una gran acollida i amplia continguts amb interessants propostes per als pròxims mesos. És el cas de les primeres jornades de videojocs Bit.la-real, l'increment de cursos per a l'ocupabilitat dels joves o les primeres Jornades per a l'Educació, que aprofundiran en la tasca educativa des de múltiples vessants. 

"Amb cada nova edició, demostrem que seguim creixent i apostant pels nostres joves, amb activitats dirigides a ells però també realitzades pels joves de la ciutat. D'ací el lema d'aquesta nova programació, perquè junts anem a més", explica el regidor de Joventut, Xavier Ochando. En aquesta ocasió, són 21 les associacions amb les quals col·labora l'Espai Jove per a dissenyar una programació "feta per als joves i pensada pels joves de la ciutat". En aquesta línia, les activitats compten enguany també amb la col·laboració de joves beneficiaris del programa Vilabeca. 

De la nova campanya, l'edil destaca l'aposta per dues línies de programació especial, en particular els Tallers per la igualtat, amb activitats integradores adaptades a persones amb discapacitat psíquica, i les activitats de Practica i explica, que posa els micròfons de la Ràdio de l'Espai Jove a la disposició dels joves i les associacions que tenen coses que dir o compartir. La celebració del Mes de la Dona al març o el nou cicle VEM: Vila-real és Moda, que inclourà una nova edició dels Premis Nacionals a la Moda, a més de tallers i activitats relacionades amb el món del disseny, són altres de les apostes de la programació de gener a març. 

"Per descomptat, la programació de l'Espai Jove segueix reforçant un àrea que ens sembla fonamental com és la formació per a l'ocupació. Als cursos d'idiomes, identitat professional, l'Aula Mentor o els d'animador juvenil i manipulador d'aliments, sumem en aquesta edició un nou curs de manipulador de plaguicides per a ús fitosanitari, un carnet que serà necessari a partir del 2016. D'aquesta manera, seguim ampliant i reforçant l'oferta formativa perquè els joves de Vila-real estiguen més preparats i milloren les seues possibilitats d'ocupació", conclou Ochando.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets