El Carnaval espera superar el 14 de febrer els 2.500 participants de l'any passat

Vila-real - A ritme de samba, batucada i xaranga i amb l'animaciˇ d'un espectacle visual i musical, Vila-real celebrarÓ dissabte 14 de febrer la festa de Carnaval

Diaridelaplana.com - 04/02/2015

Com a novetat la desfilada comptarà enguany amb el Rei del Carnestoltes, personatge fictici que, a partir d'ara, presidirà la desfilada del Carnaval a la ciutat. "Enguany hem volgut incorporar la figura del Rei del Carnestoltes per a donar major protagonisme a aquesta festa i ho fem amb una aportació cultural", detalla el regidor de Joventut, Xavier Ochando, qui assenyala que es tracta d'una representació "en la qual hem aprofitat el capital artístic que tenim a la ciutat per a fer un Carnaval diferent al que fan altres poblacions veïnes". 

Amb aquesta intenció s'ha previst un espectacle de llum i so que estarà protagonitzat per actors de la companyia local La Fam i en el qual el Rei de Carnestoltes, acompanyat d'un sèquit format per xancuts, malabaristes i acròbates, es convertirà en el gran protagonista de la festa. "L'actuació ha comptat amb el treball d'escenògrafs, dissenyadors, músics i actors de la ciutat", ha indicat l'edil en la presentació del Carnestoltes 2015, acompanyat pel president de la Comissió de Penyes, Javier Colinas, i Alberto Gil, promotor també de l'organització.

La festa del Carnaval començarà amb una concentració a les 18.00 hores a la plaça Major, on l'organització ha previst la instal·lació d'una barra, una discomòbil i un photocall en el qual penyistes i veïns podran immortalitzar les seues disfresses i participar d'un sorteig. Enguany es premiaran tres categories: la millor disfressa individual, de grup i infantil. 

Aproximadament a les 19.00 hores està prevista l'arribada del Rei Carnestoltes i el seu sèquit per a iniciar la desfilada festiva amb la lectura d'un manifest. La cercavila començarà sobre les 20.00 hores i estarà amenitzada per la música de Batucada Sambalea i les xarangues locals Vakalenta i Reality Show. Els tambors de l'Associació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real tancaran la cercavila, que desfilarà pels carrers Major Sant Jaume, Sant Pasqual, plaça Sant Pasqual, Polo de Bernabé fins a arribar a plaça de Mestre Joaquim Vidal, on hi haurà instal·lada una segona barra i discomòbil i on el Grup de Capoeira Brasil portarà a terme una actuació amb un espectacle de focs. La comitiva continuarà fins a l'avinguda de Grècia, on es repartiran els entrepans del sopar i es portarà a terme l'actuació del grup Capoeira Brasil. El castell de focs donarà per finalitzada la desfilada de disfresses encara que la festa continuarà, un any més, a la sala Gossip.

El preu per a participar en el Carnaval 2015 és de 16 euros per als majors de 18 anys i inclou dos consumicions durant la desfilada, sopar (entrepà i cervesa o refresc) i una entrada a la discoteca Gossip amb una consumició. En el cas dels menors de 18 anys, l'entrada al Carnaval és de set euros i inclou dos refrescs i el sopar (entrepà i refresc). Els interessats a participar en la festa poden adquirir els seus tíquets del 3 al 13 de febrer, de dilluns a divendres de 19.30 a 21.00 hores en la Casa de la Festa. El dissabte 14 de març al matí, de 10.00 a 13.00 hores, també podran reservar-se entrades.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets